دلایل ترک بتونه در محل درزها
* عدم استفاده از نوار درزگیر کناف برای وصل کردن دو تا پانل در محل درزها
** عدم رعایت فاصله حداکثر 3 میلی متر درز بین پانل ها
*** عدم رعایت فاصله پیچ ها در نصب پانل ها
**** عدم اجرای صحیح زیر سازی
***** عدم رعایت کردن مراحل بتونه کاری و درست عمل نیاوردن بتونه درزگیری
1: عدم استفاده از نوار درزگیر کناف برای وصل کردن دو تا پانل در محل درزها
پانل های گچی که به لبه با استفاده از پیچ و سازه اف چسبیده می شود حالت درز ایجاد میشود این درزها با استفاده از نوار درزگیر و بتونه مخصوص انجام میگیرد نوار درزگیر باعث عدم ترک در محل درز میشود . اگر از نوار درزگیر بصورت صحیح و علمی استفاده نشود این کار باعث ایجاد ترک به مرور زمان خواهد شد.
2:عدم رعایت فاصله حداکثر 3 میلی متر درز بین پانل ها
فاصله 2 تا پانل از هم در کناف کاری عادی است. که بعضی از کارفرما ها به نصابان گیر میدهند که چرا در نحل اتصال دو تا پانل درز ایجاد شده است. این فواصل باید بیشتر از 3 میلی متر نباشد اگر این فواصل بیشتر از حد معمول باشد به ترک خوردن کمک خواهد کرد. و در ضمن نباید هم در محل اتصال همه پانل ها درز ایجاد شود. درز معمولا در محل های ایجاد میشود که پانل درست سر جای خود نمینشیند و یا چند میلیمتری کمتر برش خورده میشود. که این 3 میلی متر مشکلی بوجود نمیاورد.
3: عدم رعایت فاصله پیچ ها در نصب پانل ها
فواصل پیچ گذاری در کناف به یک مسئله مهم تبدیل شده است. که اختلاف نظر بیشتری ما بین نصابان کناف و شرکت کناف وجود دارد. در این راستا شرکت کنافاین فواصل را در سقف 15 سانتی متر اعلام کرده. ولی الان بیشتر نصابان این فواصل را 20 تا 25 سانت میزنن که مشکل خاصی هم بوجود نمیاد. ولی اگه این فواصل از 30 سانتمتر بیشتر باشد 100% مشکل ترک خوردگی پیش خواهد آمد.
4: عدم اجرای صحیح زیر سازی
در صورت اجرای صحیح و علمی زیر سازی کناف مشکل ترک خوردگی بوجود نمیاد. زیرسازی باید طبق استاندارد و بدور از عجله و با حوصله اجرا شود تا هم از نظر بحث مقاومت خوب اجرا شود و هم از نظر تراز بودن خوب اجرا شود تا در مرحله بتونه و رنگ موج پدیدار نشود
5: عدم رعایت کردن مراحل بتونه کاری و درست عمل نیاورن بتونه درزگیری
در کناف بتونه کاری و ماستیک باید بصورت کاملا اصولی و صحیح اجرا بشود و مشکل بتونه کارها در اینجاست که در درزها اول نوار را در محل قرار داده و بتونه کاری را شروع میکنن. متاسفانه این روش درستی نیست. باید در مرحله اول فقط محل درز را با بتونه پر کرد و در مرحله دوم باید نوار را در محل درز و روی بتونه قرار داد و در مرحله سوم بتونه را روی نوار در محل درز بتونه کاری کرد.
این روش اصولی ترین و علم ترین روش درزگیری می باشد. و بعد از بتونه درزگیری کامل نوبت به ماستیک کاری میرسد که اونم با بتونه مخصوص انجام میگیرد که موج های ریز با ماستیک از بین میرود.
برای دسترسی به مطالب و تصاویر بیشتر ما را از طریق تلگرام دنبال نمایید.
کناف تبریز : www.telegram.me/kanafir
کپی برداری از ابزار و مطالب و عکس های سایت بدون اجازه ممنوع است.
- فروش دستگاه تولید پروفیل کناف
- لیست قیمت جدید کناف شهریور 1400
- تولید کننده پروفیل و سازه های کناف
- لینک کانال کناف و گروه کناف
- قیمت جدید مصالح کناف شهریور 1400
- وزن سازه ها و پروفیل های کناف
- بررسی کناف و پاسخ به 5 شایعه اشتباه
- مقاومت كناف در برابر حرارت
- طول عمر و مقاومت کناف چقدر است؟ با چها
- دلایل برتری کاغذ دیواری نسبت به رنگ
- چاپ و تولید آسمان محازی
- مقایسه بین کناف و نور مخفی با رابیتس و
- راه اندازی خط تولید گچبرک کناف
- لینک کانال تلگرام 10 هزار عکس کناف
- تولید و فروش مصالح کناف